Kjøkkenhage dag 4

3

Posted by ole | Posted in kjøkkenhage | Posted on 20-03-2010

Føler kansje at jeg ikke bør kjøre dagvis oppdatering her nå.

Etter i dag venter jeg noen dager slik at fremgangen blir mer synlig.

Comments (3)

Hei :) så litt tilfeldig tweeten din til Mia, og dermed fant jeg bloggen din. Blir alltid glad når jeg finner nye hageinteresserte :D Også ble jeg jo nysgjerrig kan du tro… men jeg tror jeg har pønsket ut hvem din kone er, du får hilse henne fra meg :) Og du, takk for pene ord om bloggen!

Hei Anne!
Takk for kommentar ;-) Siden din er til stor inspirasjon.
Jeg må bare finne tid til å oppdatere siden med jevne mellomrom.
Artig at Mia skulle komme over min side og at jeg allerede hadde sett på din, kult.
Kona mi er Pernille noe jeg regner med at du har funnet ut ;-)

Gleder meg til å plante om plantene mine, er sykt spennende å følge utviklingen i vinduskarmen.

Ole

Hehe, ja jeg fikk en sterneide i går og tusla inn på facebook og sjekket hvem hun var gift med :)
Det er utrolig artig med spirer og planter, merkelig egentlig, men før man veit ordet av det så har man (eller jeg iallefall) ført lange samtaler med de små spirene, ala “neimenn hei!, er du der du da, strever deg frem, er du tørst? varm nok på føttene?… osv… Gal? ja! Hagegal!

Write a comment

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes